laura2

Mr. Laura Cassese heeft het Gymnasium doorlopen op CSG Het Noordik te Almelo en daarna is zij Nederlands recht gaan studeren aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Na haar rechtenstudie heeft zij eerst gedurende een aantal jaren bij de overheid gewerkt. Sinds 2004 is zij advocaat.

Na gedurende 5 jaar als advocaat werkzaam te zijn geweest bij een middelgroot advocatenkantoor in Almelo, is zij in 2009 samen met mr. Diederik Briedé een eigen advocatenkantoor begonnen in Almelo. Zij heeft zich sinds 2004 gespecialiseerd in personen- en familierecht en in mediation. Zij doet o.a. echtscheidingen, alimentatie-, omgangs- en gezagszaken en ondertoezichtstellings- en uithuisplaatsingsprocedures. Zij heeft een omvangrijke proceservaring, die van groot nut is voor haar cliënten. Mr. Cassese schrijft voorts regelmatig artikelen en commentaren op het gebied van personen- en familierecht. Zij heeft tevens veel ervaring in het strafrecht en een ruime kennis op het gebied van letselschade.

Naast haar werk als advocaat is mr. Cassese werkzaam als MfN-registermediator en in die hoedanigheid op vele terreinen inzetbaar; daarvoor verwijzen wij u o.a. naar de rechtsgebieden op deze website.
Mr. Cassese is tevens Rechtbank- en Gerechtshofmediator.

* indicates required field

Ondersteund door Fast Secure Contact Form